El Pego ha estrenat la nova gespa del Cervantes amb un triomf davant el R. Algemesí (2-0) en un partit que ha resolt amb solvència. Amb esta victòria els rogets han sumat set punts en els tres últims partits que li han permés ascendir a la sisena plaça. Tenen 14 punts i estan a tres punts del Carcaixent que és tercer, a quatre del Benigànim i Alberic que són primer i segon respectivament.

El Pego ha guanyat al R. Algemesí en un partit que ha controlat bé, i en el qual ha destacat el porter Guillem que ha estat impecable amb diverses parades de mèrit. Els rogets han portat la veu cantant al xoc en el qual han pogut marcar algun gol més. El primer gol l’ha marcat Jordi al minut 33 i el segon i definitiu Néstor al 45. En la segona part, el Pego ha continuat controlant el joc, encara que en els deu últims minuts el R. Algemesí ha estret i a pogut marcar un gol però ací ha estat Guillem per a evitar-lo. Els juvenils Ferran i Alexandre, també han estat molt bé, com tot l’equip.

En els prolegòmens del partit s’ha guardat un minut de silenci en memòria de Toni Ribera, exdirectiu del club. També hi ha destacar que els jugadors rogets van eixir amb una samarreta en la qual li donaven ànim al director Javier Gil que va patir una aturada cardíaca mentre disputava un partit de la lliga de veterans d’ACYDMA.