El Calp ha sigut l’únic dels tres equips de la Marina Alta que juga la Lliga Comunitat que ha aconseguit guanyar esta jornada i ja és tercer en la taula. Ho ha fet i a més golejant al Callosa (4-1) en un partit en el qual ha sigut superior. El Xàbia no ha pogut passar de l’empat davant L’Olleria (1-1), mentre que el Dénia ha tornat a perdre, davant l’Olímpic, en l’estrena de David Mira a la banqueta. Després d’estos resultats el Calp és tercer amb 18 punts i està a dos punts del Benidorm que és segon i a sis del líder Eldense B. El Dénia és huité amb 12, i ha sigut superat per l’Olímpic. El Xàbia és el catorzé classificat amb 5 punts.

CALP 4, CALLOSA 1

El Calp ha golejat al Callosa en un partit que ha quedat pràcticament sentenciat al minut 47, quan ha marcat el 3-0. Virgi i Fede han marcat els dos primers als minuts 10 i 28. Alvarito ha marcat el tercer. El Callosa ha retallat diferències al 72 però amb el temps complit Alvarito ha anotat el quart i segon del seu compte particular.

XÀBIA 1, L’OLLERIA 1

El Xàbia ha sumat un punt davant L’Olleria en un partit en el qual ha anat a remolc des del minut 40, quan els visitants s’han avançat al marcador. Els blanc-i-rojos en la segona part han estret per a intentar salvar el resultat i l’han aconseguit al minut 70 amb el gol de Jorge.

DÉNIA 0, OLÍMPIC 2

El Dénia ha perdut amb l’Olímpic a casa en un partit en el qual el seu rival ha estat més precís de cara a porta. L’expulsió de Nano ha sigut clau, ja que els visitants un minut després han aconseguit el 0-1 (72′). Amb un home menys els groguets han pogut empatar, no han aprofitat la seua oportunitat, i sí ho ha fet l’Olímpic en temps de descompte.