El Paidos Mar Dénia Fontanería Fernández Luna segueix amb la bona ratxa i davant el Vilamarxant va aconseguir el seu tercer triomf consecutiu (3-2). Els col·legials després d’este triomf continuen seté i ja tenen 16 punts. El seu pròxim rival serà el Segorbe el dissabte 16 de desembre, ja que el pròxim cap de setmana no hi ha lliga. Els deniers són favorits per a véncer a un rival que és antepenúltim classificat amb 7 punts.

PAIDOS MAR DÉNIA F. FERNÁNDEZ LUNA 3, VILAMARXANT 2

Treballada victòria del Paidos Mar Dénia Fontanería Fernández Luna davant el Vilamarxant. Un encontre disputat en el qual el primer gol local va arribar al minut 17 per mediació d’Andreu Ivars. Amb el 1-0 es va arribar al descans. En la segona part, José Ignacio va marcar el 2-0 per als locals però dos minuts més tard els visitants van reduir diferències (2-1). Al minut 34 va arribar l’empat a dos. Malgrat l’empat, el Paidos no li va perdre la cara al partit i mancant un minut per al final Andreu Ivars va marcar el 3-2 definitiu.