La Nucia s’ha proclamat campió de la vint-i-tresena edició del Torneig Ciutat de Dénia Aleví de Futbol 8 que s’ha disputat hui a El Rodat i que ha organitzat l’Escola Municipal de Futbol de Dénia (EMFD). La Nucia s’ha alçat amb el títol en véncer en la final al Gandia per 4-0.

Huit equips han participat en el torneig, i han estat dividits en dos grups de quatre. En el Grup A estaven: FB Dénia A, Vila-real, el Real de Gandia i Benidorm; i en el Grup B: FB Dénia C, La Nucia, Gandia i Academy 380. Els dos primers classificats de cada grup han disputat les semifinals. Pel Grup A han passat Benidorm i Dénia A, com primer i segon després de sumar 7 i 4 punts respectivament en la fase de grups. Els groguets han aconseguit el seu passe a semifinals en l’últim partit de la primera fase que ha finalitzat sense gols. Pel Grup B, La Nucia ha quedat primer en guanyar tots els partits, mentre que el Gandia ha sigut segon en perdre tan sols el partit davant l’equip de la Marina Baixa.

La semifinal entre La Nucia i Dénia A se ha resolt per la mínima (1-0), en un partit en el qual els deniers han intentat plantar cara al millor equip de la competició. En l’altra semifinal, el Gandia s’ha imposat al Benidorm en un encontre que ha estat més emocionant i s’ha resolt per 2-3.

La final entre La Nucia i Gandia ha estat igualada en la primera part que ha finalitzat sense gols, malgrat que el conjunt de la Marina Baixa ha tingut oportunitats per a posar-se per davant. En la segona part, La Nucia ha marcat en el minut 6, i a partir d’ací ha controlat el joc i anotat tres gols més per a imposar-se al final per 4-0.

Una vegada conclosa la final Juanjo Palacios, director de l’EMFD i president del FB Dénia, i el regidor d’Esports de Dénia, Valen Alcalá, han sigut els encarregats de repartir els trofeus.