El Dénia ha guanyat a l’UPB Gandia, partit corresponent de la primera jornada de lliga, i que es jugava ahir diumenge aprofitant que el partit davant el CB Oliva s’ajornava al 4 de març. Les denieres amb aquest triomf continuen primeres amb cinc victòries en cinc partits. La pròxima jornada tornaran a jugar contra el Gandia i ho faran en el Pavelló Municipal de Joan Fuster el diumenge a les 12.30 hores.

UPB GANDIA 40, DÉNIA 80

El Dénia guanyava a l’UPB Gandia en un partit que es resolia després del descans. En la primera part el joc va estar equilibrat, i no va ser fins als últims minuts del segon quart quan el tècnic local ordenava realitzar una defensa pressionen, que asfixiava a les locals i permetia a les denieres obrir bretxa en l’electrònic. Així al descans el Dénia arribava amb nou punts d’avantatge. En la segona part, canviava la decoració per complet. Les denieres van eixir per totes, amb molta intensitat defensiva van controlar als seus rivals i no els van crear molts problemes perquè anotaren. Així a poc a poc els avantatges es van anar incrementant i al final del tercer quart el partit estava sentenciat (27-57). Les jugadores de Gandia no es van rendir el que va fer que el Dénia continuara jugant igual per a al final alçar-se amb la victòria de quaranta punts.