El Xàbia ha sigut l’únic equip de la Marina Alta que ha aconseguit la victòria en la vint-i-tresena jornada de lliga. Els xabiencs han remuntat i guanyat per golejada amb un triplet de Javi Hernández. El Dénia ha perdut a Carcaixent en un duel que ha començat guanyant (2-1). I el Calp també ha perdut davant el Castellonenc de manera clara (4-0). Amb aquests resultats el Dénia continua sent el comarcal més ben posicionat, encara que ha perdut un lloc, i ara ocupa la setena plaça amb 24 punts. El Calp és dotzé amb 25 i el Xàbia catorzé amb 24 punts, i ja està cinc punts per damunt del descens.

BENIGÀNIM 1, XÀBIA 4

El Xàbia ha fet un pas avant després de guanyar al Benigànim, rival directe per a eludir el descens. Els xabiencs amb aquesta victòria ja estan cinc punts per dalt del descens. No començaven bé les coses ja que els locals s’avançaven al marcador al minut 29. Però al minut 45 Javi Hernández, l’home del partit, aconseguia el primer del seu compte particular. Amb el 1-1 s’arribava al descans. En la segona part el Xàbia ha sigut superior al seu rival i eixa superioritat s’ha traduït en gols. Dos gols més de Javi Hernández (52’ i 68’) i un de Rubén Ortolá al descompte.

CARCAIXENT 2, DÉNIA 1

El Dénia ha perdut a Carcaixent en un partit en què ha estat bé en el primer temps i mal en la segona part. I això que en el minut 50 Renzo avançaven al marcador als groguets. Però els locals han reaccionat bé i en tres minuts li han donat la volta al marcador. A partir d’ací els deniers han posat molt de cor però poc cap.

CASTELLONENC 4, CALP 0

El Calp ha perdut de manera clara davant el Castellonenc en un partit en el qual no han sabut frenar el joc del seu rival. Els locals han sigut superiors als calpins i aconseguien avançar-se al marcador al minut 26. Amb el 1-0 s’ha arribat al descans. En la segona part el Castellonenc ha marcat tres gols més als minuts 50, 65 i 79, per a acabar guanyant per 4-0.