No va poder ser, malgrat intentar-ho fins al final, el Dénia BC no estarà en la final del Campionat de Preferent Sènior Femení. Les denieres van perdre amb l’Aldaia el partit de tornada de les semifinals. En el d’anada van guanyar d’un punt (48-49) i en el de tornada, el jugat el diumenge al pavelló Joan Fuster, van perdre de sis (58-64). Aqueixa derrota no els permet classificar-se per a la final. Però malgrat no jugar-la, l’equip de Juan Luis Pérez ha realitzat una gran temporada que no ha pogut arredonir amb la seua presència en la final.

DÉNIA 58, ALDAIA 64

Les denieres van començar el partit nervioses i això va permetre al conjunt d’Aldaia manar en el marcador en els primers minuts. A poc a poc el Dénia va anar entrant en joc i el partit s’equilibrava. El primer quart finalitzava amb tres punts d’avantatge per a les visitants (16-19). En el segon, la igualtat va ser la nota predominant en el joc, encara que les denieres no aconseguien anotar cistelles fàcils que unit a alguns errors defensiu les penalitzava i l’Aldaia mantenia la renda a favor. En la segona part, continuava la igualtat i els dos equips donaven el màxim en cada jugada. L’Aldaia finalitzava el tercer quart amb tres punts d’avantatge. En l’últim quart, va seguir l’emoció i la igualtat. Sota els cércols lluita sense treva per a aconseguir encistellar. Mancant quatre minuts per al final, el Dénia aconseguia col·locar-se un punt a dalt. Semblava que a partir d’ací anava a imposar-se però les valencianes van saber jugar millor els minuts finals i aconseguia recuperar l’avantatge. Les denieres ho van intentar però mancant trenta segons un triple de l’Aldaia sentenciava el partit i la semifinal.