El somni del Dénia sènior masculí de Primera Nacional d’aconseguir l’ascens a la Lliga EBA finalitzava en perdre amb El Pilar l’eliminatòria de huitens de final. L’equip d’Eduardo Clavero i Pascual Miralles, que va perdre de dos punts a casa, no va poder remuntar l’eliminatòria i en el de tornada, disputat el diumenge a la vesprada a València, també va perdre (72-66). Malgrat no classificar-se per als quarts de final, el primer equip masculí sènior del Dénia BC ha fet una gran temporada. Una temporada en què ha hagut de superar diferents dificultats i en la qual han arribat a aquesta recta final mostrant un gran nivell de joc. Un equip jove amb il·lusió i ganes de continuar creixent la pròxima temporada per a tornar a a intentar estar entre els millors de Primera Nacional i perquè no, tornar a intentar l’ascens a la Lliga EBA.

El PILAR 72, DÉNIA 66

No va poder ser a pesar que els jugadors del Dénia BC van posar tot en la pista per a tractar de remuntar el resultat advers del partit d’anada. El Pilar va haver d’emprar-se a fons, tal com ho va fer al Joan Fuster, per a derrotar-los. Des del xiulet inicial el partit va estar igualat, els dos equips van jugar de tu a tu, i això va fer que al final del primer quart s’arribara amb un ajustat 21-19. En el segon quart, va continuar la igualtat i un triple va fer que els deniers marxaren al descans manant en el marcador (38-40). En la segona part va continuar la mateixa tònica, igualtat i molta lluita sota els taulers. El Pilar cobrava de nou l’avantatge en finalitzar el tercer període (53-51). En l’últim quart, va continuar la igualtat però mancant cinc minuts per al final incrementava la renda a quatre punts, que va poder defensar davant l’intent dels deniers per igualar l’electrònic. El Dénia va tindre les seues opcions fins al final però no va estar encertat en els moments claus, la qual cosa va permetre al final que El Pilar s’alçara amb la victòria i el passe a quarts del campionat nacional.