PROMESES SUECA 1, DÉNIA 3

El Dénia s’ha retrobat quasi dos mesos després. Els groguets que no guanyaven des de la primera jornada (4 de setembre) ho han tornat a fer a Sueca. Un partit que han en què han estat millors que el seu rival, i que encarrilaven en el primer temps (0-2), amb gols de Renzo (11′) i Jaume (36′). La segona meitat ha estat més moguda, cada equip ha fallat un penal. Els locals en el minut 55 però Andrada el parava. Deu minuts més tard, el Sueca ha marcat el 1-2. En el minut 70, Fede ha fallat el penal*groguet, però en el 86 esmenava el seu error marcant el 1-3.

CDSB ONTINYENT 5, XÀBIA 0

El Xàbia ni estava ni se li esperava a Ontinyent. L’equip de Juan Carlos en cap moment va estar en el partit i això li va posar les coses molt fàcils als locals. Tant és així que Cambreta als tres minuts marcava el primer, i en el minut 15, José el 2-0. Els xabiencs estaven perduts davant un rival que els superaven en totes les línies i marxava al descans amb 3-0 al seu favor, després d’anotar Bernat en el minut 40. En la segona part, no canviava res, l’Ontinyent superava a un Xàbia desaparegut davant la desesperació del seu tècnic. Cambreta i Bernat van tornar a marcar en els minuts 58 i 85, respectivament, que deixaven el marcador en el clar i contundent 5-0

ALBERIC 0, CALP 0

El Calpe sumava un punt davant l’Alberic en un partit que acabava sense gols. Els dos equips van treballar a fons per al seu rival no poguera batre la seua porteria. No hi va haver moltes ocasions de gol i les que hi va haver cap dels dos les va poder aprofitar.