Un gol de Cabanilles al temps de descompte li va donar al Pego la victòria davant el Promeses Sueca (2-1). Una victòria que li servix per a prendre aire de moment i mantindre una diferència de cinc punts amb els llocs de descens. Això sí, els rogets estaran molt pendents del que facen Cullera i Canals en els partits que juguen demà dimarts i el dimecres respectivament, que juguen els partits ajornats per l’incendi de Campanar.

El Pego amb estos resultats té 32 punts; Cullera, 29; Canals i SIA Academy, 27; i el descendit Alginet, 8.

PEGO 2, PROMESES SUECA 1

El Pego va remuntar davant el Promeses Sueca, segon classificat, i ho va fer amb un gol de Cabanillas al descompte. Als rogets se li va posar el partit costa amunt en la primera part quan els suecans es van posar per davant al minut 45. En la segona part els va tocar remar i el gol de l’empat de Kevin al 77 els va fer creure en la victòria i lluitar per ella fins al final, aconseguint al 96 el gol del triomf.