Cara i creu per als dos equips de la Marina Alta que juguen en Primera Divisió Nacional. El Dénia comanda la classificació amb ple de victòries mentre que el Joventut Xàbia és cuer, encara que només ha jugat una partit ja que el de la primera jornada davant l’Elx està ajornat i es jugarà el 12 de novembre. Els deniers van sumar el seu segon triomf davant l’Oliva de manera clara (45-71) mentre que els xabiencs van collir la seua segona derrota davant el NB Alcoi (58-77).

El Dénia BC s’enfronta rep a casa a l’Alginent en un partit en el qual estarà en joc el lideratge de la categoria. Els jugadors d’Eduardo Clavero tractaran de sumar el seu tercer triomf i seguir amb el ple de victòries. No serà gens fàcil ja que s’enfronten a un rival que també ha guanyat els dos partits jugats. L’encontre es juga al Pavelló de Joan Fuster el dissabte a les 17 hores.

El Joventut Xàbia rep a casa a l’Altea en un partit en el qual intentarà remuntar el vol i sumar la seua primera victòria. No ho tindrà fàcil ja que s’enfronta a un rival que arriba a esta trobada després d’aconseguir un clar triomf davant l’Albubasket (87-62). El partit es juga el dissabte a les 18 hores al Pavelló Vila d’Altea.

La classificació després de la segona jornada està de la següent forma: Dénia, Alginet, NB Alcoi i La Vila, 4 punts; Altea, Adesavi i Elche, 3; Montemar, Albubasket i Oliva, 2; Elche, Moixent i Joventut Xàbia, 0.

OLIVA 45, DÉNIA 71

El Dénia va aconseguir un triomf clar davant l’Oliva en un partit en el qual el va basar en el seu joc sòlid. El primer quart va estar més igualat però a partir de segon els deniers van manar en el camp i en l’electrònic. Així al descans es va arribar amb el resultat de 20-36. En la segona meitat amb el partit encarrilat el Dénia va continuar frenant l’ímpetu local de reduir diferències gràcies al seu atac controlat i solidesa rebotadora per a seguir incrementat les diferències fins als 26 punts finals.

JOVENTUT XÀBIA 58, NB ALCOI 77

Debut del Joventut Xàbia, després d’ajornar el partit de la primera jornada, amb derrota. Un partit que en la primera meitat va estar molt igualat com demostra que al descans s’arribara amb un ajustat 34-35 per als alcoians. En la segona part, els xabiencs van acusar les baixes i no van poder mantindre el ritme el que va aprofitar el NB Alcoi per a alçar-se amb la victòria.