Els dos equips de la comarca que militen en Lliga Autonòmica van debutar el passat cap de setmana. Cara per a l’Ifach Calp que es va imposar al Cabo Mar de dos punts (40-38) i creu per al Dénia BC que va perdre amb el Bocairent (76-68).

Els dos equips de la Marina Alta havien d’enfrontar-se en la segona jornada però no ho faran en haver-se ajornat el partit per al 8 de desembre. Encontre que es jugarà a Pavelló de Joan Fuster a les 12.30 hores.

IFACH CALP 40, CABO MAR 38

Les calpines es van imposar de dos punts al Cabo Mar en una encuentro que va estar igualat de principi a fi. Les defenses de tots dos equips es van imposar als atacs el que es va veure reflectit en el baix marcador. Dos equips que van pressionar en tota la pista per a evita així llançaments còmodes dels seus rivals. Al final van ser les calpines les que van aconseguir la victòria per un ajustat 40-38.

BOCAIRENT 76, DÉNIA 68

Les denieres van debutar en la categoria, després de l’ascens aconseguit la passada temporada, amb derrota. Un partit igualat que es va decantar al final per a les jugadores de Bocairent en aprofitar els desajustaments defensius de les denieres a l’inici del tercer quart, la qual cosa els va permetre cobrar una renda de 9 punts que va ser determinants per al desenllaç de l’encontre. Les xiques de Juan Luis Pérez en l’últim quart el van intentar però no van poder davant un rival que va defensar bé el seu avantatge.