El Calp marxa de vacances amb els deures fets. Els calpins guanyaven al SD Sueca en l’última jornada de lliga de 2022. Dénia i Xàbia van sucumbir a casa davant l’Ontinyent 1931 i Tavernes, respectivament. Els dos, deniers i xabiencs, van perdre de manera clara.

El campionat de lliga pateix ara la tradicional aturada nadalenca i per tant fins al 8 de gener no hi haurà lliga. El Dénia marxa de vacances com a sisé classificat i amb 23 punts. El Calp ho fa com a nové amb 19; mentre que el Xàbia segueix ancorat en la setzena posició amb 13.

CALP 2, SD SUECA 0

El Calpe guanyava al SD Sueca amb solvència. Els calpins van començar bé el xoc i en el minut 17 es van avançar en el marcador amb un gol de Granados. El 1-0 li donava tranquil·litat per a afrontar la resta de l’encontre. Van disposar d’ocasions per a incrementar la renda i marxar-se al descans amb un avantatge més ampli. En la segona part, el Calp continuava manant sobre el terreny de joc i creant ocasions. En el minut 76, Revelles aconseguia el 2-1 definitiu.

DÉNIA 1, ONTINYENT 1931 4

El Dénia li les prometia molt feliços quan s’avançava en el marcador en el minut 9 per mediació de Destefano. Però el líder reaccionava bé i set minuts més tard aconseguia l’empat. Amb el 1-1 s’arribava al descans. En la segona part, el Dénia pagava car els seus errors defensius i l’Ontinyent 1931 no desaprofitava els regals nadalencs dels groguets. Així marcava tres gols més per a deixar el resultat final en 1-4.

XÀBIA 0, TAVERNES 3

Nova derrota a casa del Xàbia en un partit en què una vegada més els errors defensius i la falta de profunditat li van passar factura. El Tavernes va fer el seu partit i aprofitava les seues oportunitats per a marcar tres gols. En el minut 25 Talens marcava el 0-1 i en el 37 Sabater aconseguia el 0-2, resultat amb el qual s’arribava al descans. En la segona part, els xabiencs van posar molta voluntat però poca creativitat i el Tavernes es limitava a nadar i guardar la roba. En el temps de descompte l’equip de la Safor aconseguia el definitiu 0-3.