Dos empats, els aconseguits per Pego i Orba, han sigut els únics resultats positius dels comarcals en l’última jornada de 2022. Gorgos, Pedreguer i Benissa acomiaden l’any amb derrotes. En el Grup 6, el Pego es menja els torrons com a segon classificat, encara que es queda a sis punts del líder Benigànim. El Gorgos ho fa sisé amb 19, i l’Orba seté amb 18; mentre que el Pedreguer és catorzé amb 8. En el Grup 7, el Benissa és dècim quatre amb deu punts.

RACING RAFELCOFER 2, PEGO 2

El Pego no ha pogut passar de l’empat davant el Racing Rafelcofer en un partit amb alternatives. Els locals s’avançaven en el marcador en el minut 14 però el Pego aconseguia donar-li la volta al resultat amb dos gols de Jorge en quatre minuts (35’ i 39’). Amb el 1-2 els rogets marxaven al descans. En la segona part, els pegolinos no aconseguien tancar el partit i en els locals aconseguien l’empat definitiu en el minut 61.

CONTESTANO 1, ORBA 1

L’Orba empatava a un amb el Contestà en un encontre en el què els dos gols es marcaven en pròpia porta. Gols que a més arribaven en la recta final del partit. El 1-0 Negre es marcava en pròpia porta en el minut 79. L’Orba no es va desanimar i i va buscar la igualada aconseguint-la en el temps de descompte amb un gol de Marc en pròpia porta.

GORGOS 1, BENIGÀNIM 4

El Gorgos no va poder amb el Benigànim, rival que en tot just deu minuts deixava vist per a sentència l’encontre. En el minut 33 els visitants aconseguien el primer punt, un minut després el segon i en el minut 43 el 0-3. En la segona part el Gorgos reaccionava bé i en el minut 55 Ortiz aconseguia reduir diferències. Els visitants no van arriscar i van tancar bé arrere i van buscar la contra. I en el minut 86 aconseguien el definitiu 1-4.

BELLREGUARD 2, PEDREGUER 0

Els errors comesos els pagava cars el Pedreguer davant el Bellreguard. Uns errors que aconseguien aprofitar els locals per a marcar dos gols en cinc minuts (31’ i 36’). Amb el 2-0 s’arribava al descans. En la segona part els blavets ho van intentar però no van poder trobar el camí del gol.

EL CAMPELLO 4, BENISSA 0

El Benissa va ser golejat pel líder El Campello, en un partit en què intentava plantar-li cara però acabava encaixant quatre gols. En el minut 17 els locals aprofitaven la primera oportunitat per a avançar-se en el marcador. Amb el 1-0 s’arribava al descans. En la segona part, El Campello mostrava la seua superioritat en el joc i marcava tres gols més per a guanyar per 4-0.