Mateo i Sara van ser els vencedors de la Cursa Solidària de La Xara que es va disputar el dissabte. La prova organitzada per l’EATIM de La Xara va recaptar 2.000 euros per a l’Associació Valenciana de Malalts d’ELA (ADELA). Més de dos-cents corredors i altres tants caminants van participar en una prova en la qual el més important no era fer bons temps ni entrar en meta el primer, el més important era donar suport a una bona causa i recaptar diners per a continuar investigant i millorant la vida dels malalts d’ELA (Esclerosi Lateral Amiotròfica).

La prova va constar d’un recorregut de 4,8 quilòmetres per als corredors i de 2,4 km, llaura als caminants. Els tres primers classificats en categoria masculina van ser Mateo, José Miguel i Pol, respectivament; i en la femenina Sara, Aina i Louise.

L’alcaldessa de La Xara, Maite Pérez Conejero, es va mostrar molt satisfeta per la resposta de la gent i per aconseguir 2.000 euros per a la causa. La vídua de Francisco Gamero, Rosana Salvá, i les seues filles Lucía i Àngela van ser les encarregades d’entregar el xec a la representant d’ADELA i també les de repartir els premis als tres primers classificats de cada categoria.