UD Benissa i CD Dénia afronten la pròxima jornada, la primera de la segona volta, amb la intenció de continuar sumant punts en el seu caseller. Les benisseras són quartes i tenen com a objectiu l’ascens de categoria. Les denieres, penúltimes, tenen com a objectiu salvar la categoria.

La UD Benissa s’enfronta a l’At. Aspe en un partit en què a priori és favorit, ja que el seu rival és el nové classificat. De totes maneres les benisseres no es fien d’un rival que va aconseguir empatar en el primer partit de lliga (1-1). L’encontre At. Aspe B-Benissa es juga el diumenge al Camp Municipal Las Fuentes d’Aspe a les 12.30 hores.

El CD Dénia té un complicat partit davant el Monnegre Mutxamel, equip que ocupa la huitena posició i que en la primera jornada de lliga li guanyava (1-4). Però el segon empat consecutiu de les denieres els dóna moral per a intentar donar la sorpresa i portar-se per a per a casa un altre resultat positiu, i així continuar creient en què poden salvar-se al final del campionat. El partit Monnegre Mutxamel-CD Dénia es juga el dissabte a les 17.30 hores al Camp Municipal Els Olmos de Mutxamel.

BONAVISTA 2, DÉNIA 2

El Dénia va tindre una oportunitat d’or per a portar-se la victòria per a casa. S’avançava en el marcador en el minut 5 per mediació de Laura i en el minut 37 un gol en pròpia meta de les locals col·locava el 0-2 al marcador. En la segona part, les il·licitanes van marcar els seus dos gols en els minuts 50 i 70 que feien malbé la possibilitat d’aconseguir el primer triomf.

ORIOLA 0, BENISSA 0

El Benissa empatava sense gols davant l’Oriola en un partit que va estar disputat. Les benisseres van meréixer més en un xoc en què els faltava punteria de cara a gol.