L’Ondarense ha recuperat el lideratge en solitari del Grup 4 de Segona Regional Valenta en guanyar al Ciutat d’Alacant (0-5). El partit era el corresponent a la jornada catorzena, que va ser ajornat per l’incendi de Campanar (València) el passat 25 de febrer. Les d’Ondara amb esta victòria són primeres amb el 42 punts, i té tres més que La Nucia B que és segon amb 39 i que té pendent el duel amb el Foietes Benidorm d’eixa jornada. Les nucieres també van aprofitar l’aturada lliguera per les festes de Pasqua per a recuperar, també el diumenge, el partit que tenien ajornat amb l’At. San Miguel de Salinas de la jornada jornada 16, i que van guanyar (21-0).

L’equip que entrena Arturo Quirós rep al Foietes Benidorm, quart classificat, en esta jornada. Un equip al qual va véncer en la primera volta (1-6) i al qual espera tornar a guanyar per a seguir líder.

El partit Ondarense-Foietes Benidorm es juga el diumenge a les 12.30 hores al Vicente Zaragoza.

CIUTAT D’ALACANT 0, ONDARENSE 5

L’Ondarense, que afrontava este partit després de patir la primera derrota de lliga en l’última jornada abans de l’aturada per les festes de Setmana Santa i Pasqua, va recuperar el somriure i va golejar al Ciutat d’Alacant. El partit es va posar prompte de cara en marcar-se les locals en pròpia porta al minut 11 (0-1). A partir d’ací va ser bufar i fer ampolles, l’Ondarense va desplegar el seu joc i va aconseguir una victòria còmoda davant un rival que no li va inquietar. Els altres quatre gols els van marcar María Fornés al minut 31 (0-2), Tess al 39 (0-3), Ana Colomar al 43 (0-4) i Stephany al 57 (0-5).