Quinze regatistes del RCN Dénia han participat en la Copa Autonòmica Trofeu València Infantil. Una competició que es realitza en favor d’UNICEF que s’ha disputat en el RCN de València. Els representants deniers en la classe Optimist A van ser: Sava Chynchin, Antonio Sanchís, Usevald Chinchin, Carlos Sentí i Julia Bayo. I en Optimist B: Hugo Fornali, Marcel Querne, Katelyn De Cuyper, Elsa Martínez, Laura Bayo, Hugo Lerma, Riu González-Albo, Carla Bayo i Andrei Iudin.

La competició es va celebrar el passat cap de setmana. El dissabte es van disputar tres mangues i el diumenge altres tres i la velocitat del vent va estar entre els 12 i els 18 nusos el que va permetre que es desenvolupara amb total normalitat. Setanta-dos regatistes van participar en Optimist A i setanta-tres en la B.

El regatista del club més ben classificat en la classe A va ser Chynchin, que va ocupar el lloc 49. En la classe B ho va ser Javier Ormaechea que va finalitzar en la vint-i-un posició.