Els infantils de la FB Dénia afrontaven la segona jornada de lliga i la van saldar amb victòria. Tant el Dénia A com el Dénia B van estrenar el seu caseller de punts, davant At. Benidorm A i CFUD Calpe A, respectivament.

FB DÉNIA A 3, AT. BENIDORM A 1

El FB Dénia A se va imposar l’At. Benidorm A en un partit en el qual va realitzar una bona primera part. Es va avançar en el marcador però es va veure sorprés amb el gol visitant just abans del descans. En la segona part, els groguets van continuar jugant igual i faltant vint minuts van aconseguir marcar el segon. L’At. Benidorm A va intentar buscar la igualada amb pilotes llargues a l’àrea local. Després de diverses ocasions clares de gol, el Dénia A va marcar el tercer gol en l’últim minut i deixava sentenciat el partit.

El FB Dénia A amb aquest resultat ascendeix tres llocs en la taula i ara és onzé amb 3 punts.

El Dénia A se enfronta el dissabte al CE EMF Pedreguer A. El partit es disputarà en el Poliesportiu Municipal de Pedreguer a les 17.45 hores.

FB DÉNIA B 4, CALP A 2

El Dénia B es va imposar al Calp A en un partit que va estar disputat. Els groguets es van avançar en el minut 20 però dos minuts després va marcar el gol de l’empat. Els calpins en el minut 37 es van avançar en el marcador, però la reacció deniera va ser bona i va marcar dos gols més abans del descans, en els minuts 40 i 45. En la segona part, el Dénia va estar millor i en el minut 60 anotava el definitiu 4-2.

Amb aquest resultat el Dénia A ascendeix quatre llocs en la classificació i es col·loca huité amb 3 punts. El Calp A és catorzé amb 0 punts.

El FB Dénia B s’enfronta el dissabte al Racing Platja de Sant Joan A, en un partit que es disputarà en el Camp Municipal Cap Les Hortes a les 12 hores.

El CFUD Calp A rep el dissabte al Jove Espanyol A. El partit es juga en el Municipal de Calp a les 10 hores.