Jornada dispar per als dos representants de la Marina Alta en la Primera Divisió Nacional Masculina, que se salda amb una dolça victòria del Dénia BC davant el líder Adesavi (69-57) i la dura derrota del Joventut Xàbia davant el Albubasket (83-73). Amb estos resultats, els deniers tornen a tindre opcions per a lluitar per la places de les eliminatòries d’ascens a la Lliga EBA; mentres que els verdinegres es compliquen la permanència. Els dos equips es veuran les cares al derbi comarcal d’esta Primera Divisió Nacional este divendres. L’encontre és ajornat i correspon a la jornada 11 (17 desembre) i es jugarà el divendres al Pavelló Miguel Buigues a les 21 hores. Quant als partits corresponents a la jornada 18, la d’este cap de setmana, els dos equips juguen el diumenge. El DBC davant l’Albubasket al Joan Fuster a les 17 hores i el Joventut a Benidorm a les 12 hores.

DÉNIA BC 69, ADESAVI 57

El Dénia va noquejar al líder Adesavi, derrota que li costa el lideratge, en un gran partit. La primera mitat va estar molt igualada i al descans es va arribar amb dos punts d’avantatge per als xavals de Clavero (31-29). En la segona part, el DBC va jugar els millors minuts i això va ser clau per a emportar-se el triomf. En el tercer quart, la seua gran defensa que va fer que l’Adesavi tan sols anotara una canastra i tres tirs lliures i la diferència es va ampliar a dotze punts. En l’últim quart, els deniers van defendre el seu avantatge fins al final alternant canastres amb l’equip de Sant Vicent del Raspeig.

ALBUBASKET 83, JOVENTUT XÀBIA 73

El Joventut Xàbia va perdre davant l’Albubasket, rival directe per la permanència. Els xabiencs, que van fer un gran primer temps, van marxar al descans amb avantatge al marcador (34-40). Però en la segona part el seu avantatge es va diluir com el seu joc, la qual cosa van aprofitar els locals per a donar-li la volta al resultat i guanyar de 10 punts.