Dénia BC i Joventut Xàbia van tornar a guanyar i estan més prop d’aconseguir els seus objectius. Els deniers jugar per l’ascens a la Lliga EBA i els xabiencs per aconseguir la permanència. L’equip d’Eduardo Clavero es consolida en la sèptima plaça mentres que el Joventut ix dels llocs de descens directe gràcies al seu triomf i al del DBC.

Dénia i Joventut juguen dissabte que ve una nova jornada. Els deniers reben a casa al NB Alcoi, segon classificat al Joan Fuster a les 17 hores; mentres que els xabiencs es desplacen per a jugar a les 19 hores amb l’Alginet, quint classificat.

ELX 65, DÉNIA 89

El Dénia va aconseguir una còmoda victòria davant l’Elx en un partit que va estar igualat al primer quart (23-24). En el segon, tres triples quasi consecutius van trencar eixa igualtat i al descans va marxar amb tretze punts a dalt (25-48). En la segona mitat, el Dénia va posar terra pel mig amb una gran defensa i encert en el tir que van incrementar a poc a poc l’avantatge fins als 24 punts finals.

Cal destacar que en este partit va debutar Santiago Fedele, jugador italio-argentí de 27 anys, que va aportar a l’equip experiència al tram final del campionat.

JOVENTUT XÀBIA 62, OLIVA 56

Victòria importantíssima del Joventut Xàbia davant l’Oliva, rival directe en la lluita per la salvació. No va realitzar el seu millor partit però si que va saber patir davant un rival que va anar per davant al marcador la major part del partit. El molt que hi havia en joc va fer que ni els uns i els altres jugaren bé, massa imprecisions, pèrdues de pilota i mala elecció de tirs. Això va fer que al final del primer quart s’arribara amb empat a deu. En el segon, l’Oliva va estar més entonat al principi i això li va permetre posar-se per davant (18-25) però els xabiencs van reaccionar bé i al descans es va arribar amb un ajustat 27-29. En la segona part el partit va seguir igualat i el Joventut a l’últim quart malgrat tindre alts i baixos al seu joc va aconseguir amb ofici i encert als tirs lliures guanyar de sis punts.