La dècima quinta jornada al Grup B de la Primera Divisió Masculina Valenciana es va tornar a saldar amb una victòria i una derrota per als dos equips de la Marina Alta. El Dénia BC va aconseguir una important victòria davant el CB Oliva (67-54) mentres que el Joventut Xàbia va patir una dolorosa derrota davant el NB Alcoi (69-64). El triomf dels deniers els deixa amb opcions a la recta final del campionat a entrar en les eliminatòries d’ascens a Lliga EBA. Amb estos resultats, el DBC és nové amb 20 punts, mentres que el Joventut és tretzé amb 16.

La pròxima jornada, els dos equips comarcals tenen complicats partits. El Joventut de Xàbia rep a casa a l’Altea, quint classificat, el dissabte a les 19 hores. El Dénia es desplaça per a enfrontar-se a l’Alginet, quart clasificat, el diumenge a les 18 hores.

DÉNIA 67, CB OLIVA 54

El Dénia va complir els pronòstics i va sumar una important victòria davant el cuer CB Oliva. Els deniers van realitzar un gran primer quart, sobretot en defensa, que els va permetre marxar-se en el marcador amb clar avantatge (22-4). En el segon, van mantindre l’avantatge davant un Oliva que va millorar en el seu joc, sobretot en atac (38-17). En la segona part, el Dénia BC va tornar a retrobar-se amb el seu joc pel que els visitants no van tindre cap opció a donar la sorpresa.

L’equip ha perdut a dos dels seus components, Paolo Adolphi i Jordi Ruiz, que per motius professionals han deixat temporalment l’equip.

NB ALCOI 69, JOVENTUT XÀBIA 64

El Joventut Xàbia va patir una dolorosa derrota davant el NB Alcoi, líder de la categoria, en un partit en el qual va estar a punt de donar la sorpresa. Els xabiencs després de realitzar un gran partit van veure com se’ls va escapar el triomf en els últims minuts. La primera mitat va finalitzar amb avantatge dels verdinegres (32-34). En la segona part, el Joventut va manar al marcador pràcticament fins al final (57-61). Els alcoians van anotar dos triples que els van posar per davant (63-61) i els xabiencs no van poder donar-li la volta al marcador i van perdre de cinc punts.