El Dénia BC va guanyar amb autoritat al Torrent (77-55) en el partit d’anada dels octaus de final pel títol de Primera Divisió i per l’ascens a la Lliga EBA. Un triomf que li dona un clar avantatge sobre el seu rival per al partit de tornada i que excepte daltabaix li posa peu i mig en els quarts de final. El Joventut Xàbia també va véncer però tan sols per un punt al Bétera (82-81) en el duel d’anada per la permanència en la categoria. Una victòria mínima que li permet somiar amb seguir la pròxima temporada en la Primera Divisió.

El Dénia jugarà el partit de tornada al Pavelló El Vedat de Torrent el dissabte a les 18 hores. Els deniers passaran de ronda si empaten, guanyen o perden per menys de 22 punts.

El Joventut Xàbia jugarà a Bétera el diumenge a les 18 hores, l’empat li dona la permanència mentres que si perd d’un es jugaria una pròrroga, i si ho fa per més d’un descendiria.

DÉNIA BC 77, TORRENT 55

Gran ambient en el Joan Fuster per a este important duel en el qual el Dénia va ser superior al Torrent de principi a fi. Amb una arrancada espectacular va sorprendre el seu rival i es va cobrar una renda de 12 punts en els tres primers minuts (14-2). El Torrent va despertar i amb el seu encert en els triples -fins a sis van anotar en el primer temps- s’arribava al descans amb el resultat 41-32. Després del descans els deniers van tornar dominar i van marxar de 15 punts. La seua precipitació en el tir i l’encert de nou en els triples dels visitants va fer que al final del tercer quart la diferència fora de 13 punts (57-44). Però els últims deu minuts el Dénia BC no va donar opcions al seu rival i amb un gran joc en algunes fases i irregular en unes altres va anar incrementant l’avantatge fins als 22 punts finals.

JOVENTUT XÀBIA 82, BÉTERA 81

Partit no acte per a cardíacs entre el Joventut Xàbia i el Bétera que es va resoldre amb triomf local d’un punt. Els verd-i-negres van patir davant un rival molt complicat que no li va posar les coses fàcils. Van creure en la victòria i al final la van aconseguir de forma molt treballada. Un triomf que els permet continuar somiant amb mantindre la categoria.