Jornada negativa per als dos equips de la comarca que militen en Primera Divisió Nacional. El Dénia BC (DBC) va fregar la victòria davant el líder La Vila (72-69) mentre que al Joventut Xàbia se li va escapar el triomf en els últims tres minuts davant el Moixent (62-71). Amb estos resultats els deniers són novens amb 17 punts, mentre que els xabiencs seguixen cuers amb 13.

En la catorzena jornada de lliga, la primera de la segona volta, els dos equips de la Marina Alta s’enfronten als dos equips il·licitans. El Joventut Xàbia juga amb l’Elx -equip amb el que va perdre en la primera volta (88-65)-, i ho fa a casa el divendres a les 21 hores. El Dénia BC intentarà repetir triomf davant el CBI Elx -equip al que va guanyar fa un mes (101-63)-, en una encontre que es juga en el pavelló El Toscar el diumenge a les 11.30 hores.

LA VILA 72, DÉNIA BC 69

El Dénia BC va perdre de tres punts davant La Vila en un partit que va poder guanyar. L’encontre va estar igualada i va tindre alternatives en el marcador. Al descans el DBC guanyava d’un punt (37-38). En la segona part va continuar la igualtat, que es va desfer faltant 30 segons, quan els il·licitans van anotar. Els deniers ho van intentar però no van encertar en l’acció decisiva, per la qual cosa van haver de fer una falta amb la qual els vilers van tancar el partit.

Cal assenyalar que el jugador denier Pau Puigcerver, importantíssim per a l’equip en els últims anys, no podrà continuar jugant amb el Dénia BC per motius laborals.

JOVENTUT XÀBIA 62, MOIXENT 71

Al Joventut Xàbia se li va escapar la victòria davant el Moixent en els tres últims minuts. En la primera part els verd-i-negres van arribar a comptar amb avantatges de nou punts. Van marxar al descans sis punts a dalt (38-32). En la segona part, al Joventut li va costar anotar punts i això va fer que el seu rival retallara diferències. A falta de tres minuts i amb el marcador 62-61, el Moixent va realitzar el seu millor joc i va tirar d’experiència per a superar al Joventut -que es va precipitar en les seues accions ofensives- per a acabar guanyant de 9 punts.