Dénia BC i Joventut Xàbia van perdre els partits de la penúltima jornada davant Benidorm (73-71) i Montemar (72-78), respectivament. Als deniers se’ls va escapar el triomf en els minuts finals mentres que els xabiencs van pagar el seu mal inici de partit.

Els partits de l’última jornada de lliga es juguen tots el dissabte a la mateixa hora, 19.30 hores. El Dénia reben a casa la visita de La Vila i el Joventut es desplaça a Moixent. Els dos equips comarcals volen acabar amb bon sabor de boca esta última jornada i així agafar moral per a afrontar el que els arriba una vegada que concloga el campionat. I és que el Dénia jugarà la fase d’ascens a la Lliga EBA i el Joventut les eliminatòries per la permanència.

BENIDORM 73, DÉNIA BC 71

El Dénia va començar molt bé el partit, manant sobre la pista i en l’electrònic en els deu primers minuts (22-30). En el segon quart l’equip d’Eduardo Clavero es va carregar de faltes personals el que va fer que el Benidorm li donara la volta al resultat i marxara al descans amb un punt d’avantatge (43-42). En la segona part, els deniers van tornar a agafar aire i a portar el pes del joc el que els va valdre un avantatge de cinc punts al final del tercer quart (55-60). El Benidorm en els últims deu minuts va igualar el resultat i en els intentes finals qualsevol dels dos equips va poder guanyar.

JOVENTUT XÀBIA 72, MONTEMAR 78

El Joventut de Xàbia va perdre amb el Montemar l’últim partit de la lliga regular a casa. Els verd-i-negres no van estar bé en els dotze primers minuts i els visitants ho van aproficar per a posar-se 21 punts a dalt (15-36). Un temps mort d’Óscar Mayordomo va fer reaccionar als seus jugadors que van defendre amb més intensitat el que li va permetre jugar al contraatac, aconseguint un parcial de 21-6 que els va ficar al partit (36-42). En la segona part el joc s’igualat amb l’intercanvi de canastres, però de nou el Montemar va tornar a cobrar avantatge al final del tercer quart (53-61). En els últims minuts les diferències van oscil·lar entre els 3 i 4 punts, però l’esforç del Joventut no es va veure recompensat en el resultat final i va acabar perdent de sis punts.