El Dianense s’enfronta al Xaló Futsal en el que serà el primer derbi comarcal de la lliga de Preferent de futbol sala. L’equip de Dénia arriba a este enfrontament després de guanyar al Serelles Alcoi (6-2) en el partit jugat ahir dijous i corresponent a la cinquena jornada, la que es disputa este cap de setmana. El derbi, que va ser ajornat la jornada passada, es juga hui al Poliesportiu Municipal de Xaló a les 21 hores.

El Xaló juga el diumenge el partit de la cinquena jornada, el jugarà a casa davant el Santa Pola, que és el tercer classificat i ha guanyat els tres partits que ha disputat. L’encontre es juga a Xaló el diumenge a les 17 hores.

DIANENSE 6, SERELLES ALCOI 2

El Dianense va sumar la seua segona victòria de lliga davant el Sarelles Alcoi en un partit que va quedar vist per a sentència en el primer temps (4-1). Carlos Iberguen va inaugurar el marcador al minut 14 i un minut després va marcar el segon per al seu equip. Carlos Ruiz i Álvaro González van marcar els dos següents, i en l’últim minut del primer temps van anotar els visitants. En la segona part, el marcador no es va moure fins al minut 37, gol que va anotar Juan Ots per a posar el 5-1. En el mateix minut els alcoians van marcar el 5-2 però faltant un minut Juan Ots va anotar el definitiu 6-2.