El derbi comarcal Pego-Pedreguer enfronta a dos equip als que els agrada tindre la pilota. Per això, tot fa pensar que aquesta vesprada en el Cervantes es veurà un bon partit de futbol. Els dos tècnics aposten per traure la pilota controlada des de darrere i no rifar-la. L’única cosa és que necessiten tindre més profunditat i que els atacs no es muiren a la vora de l’àrea contrària. És a dir, més gol.

Aquest atractiu partit es juga aquesta vesprada en el Cervantes a les 17 hores. Enrique Vicente López Herraiz és l’àrbitre que ha designat el comité per a arbitrar-lo.

EL GORGOS SEGUEIX LLANÇAT

El Gorgos segueix llançat i després de la seua victòria ahir davant el Benifairó (0-2) s’ha col·locat quart en la taula, a falta de saber com queda el partit Orba-Oliva, si guanya l’Orba, mantindran eixe quart lloc, si guanyen els olivers, seran cinquens. Els gaterss continuen sumant, en aquesta ocasió de tres en tres i mantenen el pols amb el Contestà.

El Gorgos guanyava al Benfairó amb gols d’Eric Mengual en el minut 29 i de Gabri Moyano en el 89. Un partit disputat que va saber resoldre aprofitant bé les seues ocasions de gol. Un gol en cada part, i el segon en el moment perfecte.