En la dissetena jornada de lliga s’ha repetit la història de la setzena, és a dir, triomfs del Pego, Orba i Benissa davant R. Gandia, L’Alcúdia de Crespins i Costa City respectivament, i derrota del Gorgos a casa davant el Portuaris. A aquestes tres victòries cal sumar l’aconseguida el dissabte pel Pedreguer a Ontinyent. Amb aquests resultats, en el Grup 6, el Pego segueix segon amb 38 punts, l’Orba és cinqué amb 27, el Gorgos és huité amb 23 i el Pedreguer és dècim amb 22. En el Grup 7, el Benissa continua ascendint posicions i ja és dècim.

R. GANDIA 1, PEGO 3

El Pego complia els pronòstics i s’imposava al cuera R. Gandia. Els rogets van començar molt bé marcant al primer minut de joc per mediació de Jorge (0-1). Van poder sentenciar el partit en el primer temps però no el van fer i els locals van aprofitar una oportunitat en el minut 38 per a anotar l’empat a un, resultat amb el qual s’arribava al descans. En la segona part, el Pego tornava a marcar als tres minuts de la represa per mediació d’Iker i Carles en el 77 sentenciava el partit.

L’ALCÚDIA DE CRESPINS 0, ORBA 1

L’Orba també feia bons els pronòstics i aconseguia véncer a L’Alcúdia de Crespins per la mínima (0-1). Un partit tancat sense ocasions de gol en què els locals s’han tancat arrere per a evitar que l’Orba poguera entrar per les bandes. El gol del triomf dels taronjas arribava en el minut 93 quan Pepe marcava després del servei d’una falta d’Iván Giménez.

BENISSA 3, COSTA CITY 1

Nou triomf del Benissa que li permet continuar escalant posicions. Els benissers van véncer al City Alacant en un duel que van resoldre després del descans. La primera part acabava sense gols. En la segona, en tot just tres minuts es van veure tres, dos per part local per mediació d’Álvaro i Camron, i el de David per part visitant (2-1). El Benissa va continuar realitzant el seu joc, buscant el gol de la tranquil·litat que arribava en el minut 83 per mediació d’Adrián Ivars.

GORGOS 0, PORTUARIOS 1

Segona derrota consecutiva del Gorgos, aquesta vegada davant el Portuaris, en un partit que es decidia per la mínima en el minut 78. Els gaters han merescut més en un xoc en què els ha faltat encert de cara a gol davant un rival que no ha fet moltes concessions i que a aprofitat la seua oportunitat per a sumar els tres punts.