Jornada redona la quinzena per als dos equips femenins de la Marina Alta que militen a Primera Regional. El Dénia aconseguia la seua primera victòria davant l’Elx C mentre que Benissa, que golejava al Bonavista, decidia jugar amb deu jugadores les mateixes amb les quals es presentava a jugar el seu rival. Les benisseras demostraven valors com a esportivitat, sobretot empatia amb el seu rival, donant així exemplaritat.

DÉNIA 1, ELX C 0

El Dénia aconseguia per fi el seu primer triomf de lliga. Una victòria treballada, lluitada i merescuda davant un rival que no li va posar les coses fàcils. Les groguetes aconseguien marcar l’únic tant del partit al minut 15 per mediació de Neus Espasa.

BENISSA 9, BONAVISTA 1

El Benissa jugant amb deu demostrava que era molt superior al cuer Bonavista. El conjunt il·licità va oposar resistència al primer temps. Andrea Ivars inaugurava el marcador al minut 15, i el Bonavista empatava un minut després i al 41, Andrea Ivars tornava a marcar. En la segona part, arribaven els gols de Celia (4), Lucía, Gabriela i Gisela per a completar el 9-1 final.