Pego, Gorgos, Orba i Pedreguer juguen hui la novena jornada lliguera i ho fan amb rivals dispars. El Pego és el que té el partit més complicat mentre que el Gorgos, a priori, el més fàcil. Més igualat es presenten els encontres d’Orba i Pedreguer. El Benissa, que jugaba ahir dissabte, empatava a dos a casa davant l’Intercity.

PEGO-OLIVA

El Pego s’enfronta a l’Oliva en el derbi de la Marjal en què els dos equips tenen posada la vista cap amunt. I es que després de guanyar el líder Benigànim el seu partit davant el Portuaris (2-1), els tres punts en joc són importants per a seguir la seua estela. Els rogets, que estan de celebracions del Centenari, volen arrodonir una jornada tan especial amb un triomf.

L’Oliva està a cinc punts dels rogets i una derrota el deixaria fora d’eixa lluita per l’ascens de categoria.

El Cervantes es l’escenari d’aquest atractiu partit que es juga a les 16.30 hores.

R. GANDIA-GORGOS

El Gorgos es dels equips comarcals que tenen el partit més fàcil ja que juga amb el cuer. Si compleix els pronòstics l’equip de Gata pot ser el gran beneficiat del derbi de la Marjal. De totes formes, no deu confiar-se per no veure’s sorprès per els de la Safor.

L’encontre es juga al Camp Municipal Juan Peiró de Real de Gandia, a les 12.15 hores.

ORBA-BELLREGUARD

L’Orba després de la debacle patida la jornada passada, en esta tractarà de recuperar sensacions i tornar a ser exie equip segur darrere. L’equip de Javi Signes s’enfronta a un rival amb el que està empatat a deu punts, i al que vol guanyar per a poder apropar-se a la seisena plaça.

El partit es juga al camp La Marjal a les 11.30 hores.

PEDREGUER-MONTAVERNER

Segon partit consecutiu del Pedreguer a casa i segon partit que vol resoldre amb triomf. Els blavets tenen dos punts més que Montaverner pel que si guanya posarà terra de per mig i ascendirà posicions a la taula.

El partit es juga al Municipal de Pedreguer a les 16.30 hores.

BENISSA 2, INTERCITY B 2

El Benissa ha empatat un partit en què ha encaixat dos goles en dos minuts (0-2). Els benissers han tirat de punt d’honor per aconseguir a falta de dos minuts l’empat a dos. Víctor Oller al minut 79 marcava el 1-2 i Alin Adrián al 88 el 2-2 definitivo.