Paidos Mar Dénia Fontanería Fernández Luna afronta davant El Palmar aquesta l’última jornada de la primera volta i última també de l’any. Els col·legials volen acomiadar-se amb un triomf davant un rival directe. Per això, en joc hi haurà més que tres punts. Una victòria que pot donar-li aire a l’equip i marxar-se de vacances content.

El Palmar és el dotzé classificat i té cinc punts més que els deniers. Arriba a aquesta trobada perdre la jornada passada davant el Carthago (5-0).

El partit es juga hui dissabte al Poliesportiu Municipal de Dénia a les 16 hores.

CALP 7, PAIDOS MAR DÉNIA F. FERNÁNDEZ 4

El Calp es va imposar en el derbi al Paidos Mar Dénia F. Fernández per 7-4. Els deniers s’avançaven en el marcador i en el minut 10 en un contraatac Jorge Carrasco el 0-1. L’alegria als col·legials els va durar poc perquè el Calp dos minuts després empatava amb un gol de Raúl Cabrera. I els calpins van marcar altres dos gols més i marxaven al descans amb 3-1 al seu favor. En la segona part, els calpins van eixir disposats a no veure’s sorpresos i als dos minuts de la represa aconseguien el 4-1. El Paidos reaccionava bé i un minut després anotava el 4-2. A partir d’ací els deniers van intentar pressionar per buscar el tercer però el Calp va saber eixir d’eixa pressió i en un obrir i tancar d’ulls manava en el marcador per 7-2. Amb eixe desavantatge en el marcador l’equip de Dénia va jugar amb porter jugador, la qual cosa li va permetre marcar dos gols més que van deixar el resultat final en el 7-4.

Els gols calpins els van marcar: Raúl Cabrera, Juan Carlos Tora (2), Sergio Lorenzo, Carlos Alonso (2) i José Luis Ruiz.

Els gols del Paidos Mar Dénia Fontanería Fernández els van anotar: Jorge Carrasco, Marc Mossi, Álvaro Mora i Saúl Delgado.