El Paidos Mar Dénia Fontanería Fernández Luna s’enfronta en la quarta jornada al líder Carthago i ho fa amb la intenció de trencar la seua mala ratxa donant la sorpresa. No serà gens fàcil perquè els cartageners són l’equip que més gols marca i el que menys encaixa.

L’equip de Paco Pastor afronta el duel amb la intenció que el seu equip remunte el vol i trencar la mala ratxa, porta dues derrotes consecutives, i en tres jornades tan sols ha sumat un punt. Per a aconseguir-ho haurà de mostrar més fermesa defensiva, ja que en l’últim partit el Villarrobledo li va marcar sis gols. I en atac, afinar la punteria perquè té ocasions però no les aprofita.

El partit Paidos Mar Dénia F. Fernández-Carthago es juga el dissabte 8 d’octubre en el Pavelló Municipal de Dénia a les 18 hores.

VILLARROBLEDO 6, PAIDOS 1

El Paidos Mar Dénia F. Fernández va començar molt bé el partit i als tres minuts es va avançar en el marcador amb un gol de Marc Mossi. Als manxecs els va costar una mica trobar el seu joc però a poc a poc el van aconseguir i als cinc minuts van igualar l’electrònic. A partir d’ací el Villarrobledo va ser amo i senyor de la trobada, va imposar el seu físic i amb jugades ràpides va aconseguir donar-li la volta al marcador i marxar-se al descans amb avantatge (3-1). En la segona part el Villarrobledo va seguir igual, molta de força física, bon joc i control total del partit, davant un Paidos que res va poder fer per frenar al seu joc.