Paidos Mar Dénia Fontanería Fernández afronta davant el CD Sant Tomàs de Villanueva d’Alboraia el segon partit de la Lliga Autonòmica, categoria en la qual està després de descendir la temporada passada de Divisió d’Honor Juvenil. Els col·legials, aquesta temporada estan entrenats per Luís Llinares, que arriben a aquest encuentre després d’empatar en la primera jornada amb l’Alzira (3-3). El seu rival l’Alboraia arriba després de perdre a casa amb l’Aspe (6-8).

El partit davant el conjunt d’Alboraia es disputarà el dissabte a les 16 hores al Pavelló Municipal de Dénia a les 16 hores.

En la Lliga Autonòmica juguen un total de setze equips. A més del Paidos estan: el Pinós Ath. Castalla, Valencia FS, Joventut d’Elx, Aspe, Alzira, Vilamarxant, L’Alcora, CD Santo Tomás de Villanueva de Alboraya, Mislata, Segorbe Peñarrocha i Santa Ana.

ALZIRA 3, PAIDOS MAR DÉNIA F. FERNÁNDEZ 3

El Paidos Mar Dénia Fontanería Fernández va sumar un punt en el seu debut de lliga. Els deniers van començar molt bé el partit, cobrant avantatge en en el marcador de dos gols, anotats per Pablo Montaner (5’) i Andreu Ivars (8’). Els locals van reduir diferències un minut més tard (1-2). En el minut 16, Pau Valero marcava el 1-3, resultat amb el qual es van anar al descans. En la segona part, l’Alzira va prendre va prendre la iniciativa en el joc i va marcar dos gols que va posar l’empat a tres.

VICTÒRIES DELS INFANTILS I CADETS

D’altra banda, els equips infantil i cadet del Paidos Dénia també van debutar la jornada passada en la lliga i tots dos ho van fer a casa amb el Castalla. I tots dos ho van fer amb una victòria. L’infantil A va guanyar per 5-1 mentre que els cadets ho van fer per 3-1.

Els dos equips deniers militen en Primera Regional en el Grup d’Alacant, de les seues respectives categories.

Els cadets es desplacen per a jugar contra La Nucia. L’encontre es juga en el Pavelló Camí Canut el dissabte a les 18 hores.

L’infantil A també juga fora de casa i ho fa davant La Vila A. El partit també es juga el dissabte, a les 12 hores en el Pavelló Malladeta de la Vila Joiosa.