El derbi comarcal de la Divisió Honor Juvenil entre Paidos Mar Dénia F. Fernández Luna i Calpe Futsal, s’avançava i es jugava ahir dijous. El partit es va resoldre a favor dels calpins per 2-4. Els deniers després d’aquest encontre continuen últims, amb 12 punts després de vint-i-nou jornades de lligues disputades, mentre que el Calpe Futsal és huité amb 46 punts.

PAIDOS MAR DÉNIA F. FERNÁNDEZ 2, CALPE FUTSAL 4

Partit igualat i disputat entre Paidos Mar Dénia F. Fernández Luna i Calpe Futsal. Malgrat disposar tots dos equips d’ocasions per a marcar en el primer temps, s’arribava al descans amb empat a zero. En la segona part, els calpins s’avançaven en el marcador en el minut 23 per mediació de Carlos. David aconseguia l’empat en el minut 25 però l’alegria li durava un sospir ja que els calpins marcaven el 1-2. El Paidos Mar Dénia F. Fernández buscava l’empat però era el Calp el que aconseguia marcar de nou (1-3) tres minuts després. Els col·legials faltant cinc minuts van jugar amb porter jugador per a intentar reduir diferències. Ho van aconseguir amb el gol de Víctor. El partit va créixer en emoció i els deniers van disposar d’una gran ocasió en un u contra un però no la van aprofitar i en la següent jugada, del possible empat a tres, arribava el quart i definitiu gol calpí.