El Paidos Mar Dénia F. Fernández Luna perdia contra el Villarrobledo a casa (1-5) en un partit en què pagava cars els seus errors defensius i la falta de punteria. Els deniers malgrat la derrota segueixen fora de l’els llocs de descens, això sí amb amb un punt més que Vistalegre i Futsacar, equips que tenen un partit menys.

L’equip de Paco Pastor s’enfronta la pròxima jornada al Jimbee Cartagena, un partit molt complicat davant el segon classificat. Malgrat això, tractarà de donar la sorpresa i portar-se per a Dénia un resultat positiu. Sobretot tenint en compte que després d’aquest partit la lliga es pararà durant dues jornades per la disputa de les Copa d’Espanya sènior i juvenil que es disputaran del 9 al 12 de febrer.

PAIDOS MAR DÉNIA F. FERNÁNDEZ LUNA 1, VILLARROBLEDO 5

El Paidos Mar Dénia Fontanería Fernández Luna no va poder aconseguir la tercera victòria consecutiva davant el Villarrobledo. Els deniers a diferència del partit de la primera volta aquesta vegada sí que li van plantar cara als manxecs, però van pagar cars els seus errors defensius i la seua falta de punteria de cara a gol. I d’això s’aprofitava el seu rival per a marcar els seus gols. Al descans s’arribava amb un 0-2. En la segona part, el Paidos Mar Dénia F. Fernández Luna continuava ben posicionat en el camp i plantant cara al seu rival però una altra nova fallada l’aprofitava el Villarrobledo per a col·locar el 0-3 i un minut més tard els visitants marcaven el 0-4 en el minut 34. A partir d’ací els col·legials van jugar amb porter-jugador per a tractar de reduir diferències però el Villarrobledo marcava el 0-5. Al minut 39, Javi Montserrat marcava el gol de l’honor dels deniers.