Paidos Mar Dénia Fontanería Fernández Luna no va tindre opcions davant l’Aljucer Elpozo, partit corresponent a la jornada 22 i que s’avançava i es jugava ahir dijous. Els col·legials van perdre per 0-9 en un duel en el qual el líder demostrava el seu poder. I és que el conjunt murcià és primer del Grup 7 amb onze punts d’avantatge sobre el segon classificat.

Els deniers no tornaran a jugar fins al 18 de febrer, perquè del 9 al 12 de febrer es disputa la Copa d’Espanya, sènior i juvenil, i per tant ni aquest cap de setmana ni l’altre hi ha competició de lliga.

PAIDOS MAR DÉNIA F. FERNÁNDEZ 0, ALJUCER ELPOZO 9

Derrota clara del Paidos Mar Dénia F. Fernández davant l’Aljucer Elpozo en un partit pràcticament calcat al de la primera volta. Els col·legials defensant bé els atacs murcians i intentant eixir a la contra, aconseguint mantindre la porteria a zero fins al minut 9. A partir d’ací, l’Aljucer Elpozo aconseguia amb tocs ràpids desarborar la defensa local i marxar-se al descans amb un clar avantatge (0-4). En la segona part, començava com acabava la primera, amb desconcert local i sort per als murcians. I és que els tres següents gols visitants van ser de rebot. El Paidos Mar Dénia F. Fernández intentava plantar cara però el seu rival era superior. Després arribaven dos gols més per a deixar el resultat final 0-9.