Paidos Fontanería Fernández Luna s’enfronta al Ribeco Castalla demà dissabte i ho fa amb la intenció de retrobar-se amb el triomf després de collir la primera derrota en la Lliga Autonòmica la jornada passada davant el Joventut Elx (4-3). Els col·legials s’enfronten a un rival amb el qual estan empatat a 4 punts, i que afronta este duel després d’empatar a la seua casa amb l’Aspe (4-4).

El partit davant el Ribeco Castalla es juga demà dissabte al Pavelló Municipal de Dénia a les 16 hores.

JOVENTUT ELX 4, PAIDOS FERNÁNDEZ LUNA 3

El Paidos F. Fernández Luna va perdre amb el Joventut Elx en un partit que es va decidir després del descans. En la primera meitat els deniers es van avançar en el marcador al minut 10 amb el gol de Pau Valero. Els locals van empatar al minut 18 però un minut després Gonzalo aconseguia el 1-2, resultat amb el qual es va arribar al descans. En la segona part els col·legials van començar mal el que va aprofitar el seu rival per a donar-li la volta al resultat i col·locar-se 4-2 al marcador. Paidos F. Fernández Luna va aconseguir al minut 38 el 4-3 per mediació de Gonzalo, i va buscar el gol de l’empat però no el va aconseguir.

DUES VICTÒRIES I UN EMPAT

D’altra banda, els altres equips del Paidos Dénia van aconseguir dues victòries i un empat. Els triomfs els van aconseguir de manera contundent els infantils davant el Joventut Elx (13-1) i els alevins davant La Vila (14-0). El benjamí A va empatar amb el Petrer a cinc gols.