La primera jornada de la segona volta de la lliga ha sigut quasi redona per als equips de la Marina Alta en Primera Regional. A la victòria aconseguida pel Pedreguer el dissabte cal sumar les d’ahir de l’Orba, Pego i Benissa. L’únic resultat negatiu, la derrota del Gorgos davant l’Oliva (2-0). L’Orba li guanyava al Simat, tercer classificat, per 3-1; el Pego a l’Ontinyent 1931 B per 2-1; i el Benissa a l’Alacant City B per 3-4.

En la Lliga 6 de Primera Regional, el Pego segueix segon amb 35 punts i manté sis d’avantatge sobre el tercer classificat que ara és el Portuaris. L’Orba és seté classificat amb 24 punts i supera al Gorgos que ara és seté amb 23. El Pedreguer és dècim amb 19 punts i ja està huit per dalt del descens. En la Lliga 7, el Benissa ix de la zona de descens i ja és dotzé amb 16 punts.

ORBA 3, SIMAT 0

L’Orba, després de dos derrotes consecutives, es retrobava amb el triomf davant el Simat. L’equip taronja tancaven bé els espais a un equip que dominava territorialment però que no li creava ocasions de gol. Aliou marcava el primer en el minut 6, el segon l’anotava Rata en el 29 en un contraatac, i amb 2-0 s’arribava al descans. En la segona part, el Simat continuava dominant i l’Orba continuava ferm en defensa i bé a la contra. En el minut 80 el juvenil Xavi marcava el 3-0 definitiu. Destacar el gran partit d’Iván Giménez.

PEGO 2, ONTINYENT 1931 B 1

El Pego es retrobava amb el triomf davant l’Ontinyent B després de dues jornades en les quals només sumava un punt. Els blavets s’avançaven en el minut 34 per mediació de Francesc i marxaven al descans amb avantatge en el marcador. En la segona part l’Ontinyent aprofitava una distracció per a anotar l’empat a un en el 79, però l’alegria als visitants els durava poc ja que quatre minuts després David marcava el definitiu 2-1.

ALICANTE CITY 3, BENISSA 4

El Benissa donava la sorpresa de la jornada en guanyar a l’Alacant City remuntant l’encontre. Els alacantins s’avançaven en el marcador en el minut 20 però quatre minuts després Casares marcava l’empat a un i al 40, Fermín el 1-2, resultat amb el què s’arribava al descans. En la segona part, l’Alacant City empatava a dos en el minut 68 però els benissers reaccionaven bé i cinc més tard Aitor marcava el 2-3. Els minuts finals van ser trepidants. Els locals empataven en el 84 però sobre la botzina, Mijeta aconseguia el gol del triomf per al seu equip.

OLIVA 2, GORGOS 0

El Gorgos perdia amb l’Oliva en un partit en el qual els locals encarrilaven prompte. Als sis minuts s’avançaven en el marcador i en el minut 22 el 2-0. Els gateros que no van llançar la tovallola es van veure superats per un Oliva que estava millor.