Ondarense en benjamins i Calp en alevins es van proclamar campions del Torneig de Pasqua de Dénia que va estar organitzat pel FB Dénia i que es va disputar ahir divendres. Els dos van guanyar en la final als representants de La Marina Xàbia, els benjamins per 1-0 i els alevins per 2-0. Els equips xabiencs que van finalitzar primers de les seues respectives categories en les finals no van poder alçar-se amb el triomf.

Huit equips, quatre en cada categoria, van disputar la tercera edició del Torneig de Pasqua de Dénia. En categoria benjamí van participar Dénia, El Verger, Ondarense i La Marina Xàbia; i en l’aleví ho van fer: Dénia, El Verger, Calp i La Marina Xàbia. Els dos primers de cada categoria van disputar les finals.

Raúl Ferrando, representant del Futbol Base Dénia, va ser l’encarregat d’entregar els trofeus als dos primers classificats de cada categoria.

ELS BENJAMINS

En categoria benjamí La Marina Xàbia va acabar primer amb 6 punts en guanyar a FB Dénia i El Verger i perdre amb Ondarense. El Ondarense va quedar segon amb cinc punts en guanyar La Marina Xàbia i empatar amb El Verger i Dénia. El Verger i Dénia van sumar dos punts cadascun en empatar entre ells i amb el Ondarense. La Marina Xàbia i Ondarense van jugar una la final que va estar disputada i va mantindre l’emoció fins al xiulet final. L’Ondarense es va avançar en el marcador i La Marina Xàbia malgrat intentar-lo no va poder empatar el partit (1-0).

ELS ALEVINS

La Marina Xàbia va ser el millor equip de la categoria en la primera fase del campionat en guanyar els tres partits pel que van sumar sis punts. El Calpe va quedar segon amb cinc punts en guanyar a Dénia, empatar amb El Verger i perdre amb La Marina Xàbia. El FB Dénia va quedar tercer amb tres punts en guanyar al Verger; i el Verger va quedar quart al suma només un punt davant Calp.

La final aleví també va estar igualada i en la qual els dos equips van disposar d’ocasions. El Calp es va avançar en el marcador al minut 27 i La Marina Xàbia no va tindre temps a reaccionar ja que un minut més tard els calpins van anotar el 2-0 definitiu.