Els equips cadets, masculí i femení d’Ondara han fet doblet i s’ha proclamat campions de la Lliga Valenciana de Primera d’Alacant. Las cadetes al imponerse al Petrer (25-57) y los cadetes al vencer al Aspe (20-60). A més dels dos títols destacar que Beatriz Adelina Cobzariu i Héctor Vega han sigut triats els millors jugadors de les finals.

Les finals s’han disputat a Alcoi este matí i els trofeus els han entregats entre altres el delegat de la FBCV a Alacant, Juan Miguel Sila.

CADET FEMENÍ

PETRER 25, EE ONDARA 57

Les ondarenques s’han proclamat campiones en véncer al Petrer en un partit que han dominat en el primer temps. En el segon, les jugadores de Petrer han intentat la remuntada però l’Ondara s’ha estat molt sòlid en la pista aconseguint frenar l’ímpetu del seu rival i alçar-se amb el triomf

CADET MASCULÍ

ASP 20, EE ONDARA 60

L’Ondara ha sigut molt superior de principi a fi a l’Asp. Una gran primera part en la qual han jugat a un gran nivell li ha permés desarborar al seu rival i anul·lar-li en atac i en defensa (4-37). En la segona part, ha continuat eixa superioritat en la pista i al final s’ha reflectit en el marcador final (20-60)