Tres representants del Cadeal Motor Club, Maya Serrat, Eligio Requejo i Jesús Soriano s’han proclamat campions d’Eslàlom de la Comunitat Valenciana a Albaida, en la sisena prova del regional. Maya ho ha sigut en la Classe 1 del Grup 1, Eligio en la classe 4 del grup 3 i Jesús en la categoria júnior després de quedar primer en la classe 3 del Grup 1. A més cal destacar que Vicent Serrat segueix líder de la classe 2 del Grup 1 després de quedar tercer i que Alberto García és segon de la classe 3 del Grup 1.

Deu pilots del Cadeal Motor Club van acudir a la competició d’Albaida, d’ells set van aconseguir sumar punts per a l’escuderia pel que el club denier va líder de la classificació general de clubs. També va participar la deniera Nuria Ivars Mengual representant al Sobrevirats RC.

L’última prova del campionat regional d’Eslàlom se celebrarà a Dénia el 26 de novembre i ho organitzarà el Cadeal Motor Club.