Quatre proves del Circuit a Peu Marina Alta i les quatre les ha guanyades María Isabel Ferrer, atleta del Llebeig Xàbia. Ple de victòries per a una atleta que seguix sense oposició i és la ferma candidata per a guanyar una nova edició del Circuit. I a Teulada, prova organitzada pel CA Corremundos, va demostrar eixe domini que exercix en la categoria femenina en véncer amb dèsset segons d’avantatge sobre la segona classificada, Anna Berglind del Dénia Corre (37’37”) i més d’un a la tercera, Cristina Roselló del Publidom (38’48”). Moha Rida del Llebeig va ser el corredor més ràpid de tots i va guanyar a Teulada, sumant també el seu segon triomf del Circuit. El segon classificat va ser el seu company Toni Soler (33’54”) i el tercer Jorge Llácer de l’OndaraTri-Esport (34’21”).

Per primera vegada la Cursa de Teulada se celebrava diumenge al matí. Malgrat el canvi i la celebració de les festes falleres en altres pobles de la Marina Alta i la Safor, la vintena edició va congregar a un miler d’atletes que no van voler perdre’s esta cita.

Els podis locals els van aconseguir Aarón Cortés (38’08”), Germán Durillo (38’15”) i Vicente Malonda (38’18”) en categoria masculina; i per a Joyma García (47’37”), Ester Vallés (48’57”) i Francisca Llobell (49’24”) en la femenina.

En les carreres d’inferiors, la victòria en benjamins va ser per a Lara Fornés (Llebeig Xàbia) i Ernest Garcés (CA Bernia); en alevins per a Gemma Fornés (CB Bernia) i Enric Amil (Llebeig Xàbia); en infantils per a Anna Savall (Llebeig Xàbia) i Joan Alemany (Dorsal 19 Pego); en cadets per a María Devesa (Diànium) i José Buigues (Corremundos Teulada); i en juvenils per a Celia Fornés (CA Gata) i Marco García (Diànium).

Les classificacions completes es poden consultar a la web del Circuit o a la web de Somesport.

DESCANS FINS AL 6 D’ABRIL

El Circuit a Peu Marina Alta es pren un descans de dos setmanes i es reprendrà amb disputa de la sèptima edició de la Volta a Peu Poble Nou de Benitatxell que se celebrarà el 6 d’abril. Serà la primera proba d’esta edició del Circuit que es dispute el dissabte a la vesprada.