María Devesa (Xàbia) i Joan Buigues (Teulada), atletes del Baleària Diànium van participar per primera vegada en un Campionat d’Espanya Individual. Ho van fer al nacional Sub 16 de Pista Coberta que es va disputar a València dissabte passat. María va competir en els 600 metres llisos i va finalitzar al lloc vint-i-dosena en la general; mentres que Joan ho va fer en els 1.000 llisos i va acabar dotzé de la seua semifinal.

L’atleta xabienca va competir en una de les proves més obertes del nacional, per la igualtat entre les participants. María va participar en la segona semifinal dels 600 llisos i va quedar sexta amb un temps de 1’42”80, en una carrera difícil pel poc espai per a maniobrar en la pista.

El teuladí va competir en la segona semifinal dels 1.000 llisos i va acabar dotzé amb un temps de 2’59”86. Joan no va poder realitzar una bona prova ja que en els primers 200 metres un dels participants li va trepitjar i se li va eixir mitja sabatilla pel que va haver de córrer en eixes condicions fins a travessar la línia de meta. Això va fer que no poguera lluitar pels primers llocs de la seua semifinal.

JUANRA POUS, BRONZE NACIONAL EN M40

Juanra Pous va guanyar la medalla de bronze en els 800 metres llisos al Campionat d’Espanya Màster en la categoria M40 que es va disputar a Sant Sebastià el dissabte. L’atleta del Baleària Diànium va realitzar una carrera tàctica i malgrat els ensopecs va aconseguir travessar la meta en tercera posició amb un temps de 2’04”44.