Marco García Torres i Daniel Barrera Sala, atletes de l’EMA Dénia-CA Baleària Diànium van guanyar les medalles d’or i bronze, respectivament, en el Critèrium Autonòmic Sub 16 que es va celebrar a Sagunt el dissabte. Un critèrium l’objectiu del qual era formar la Selecció Valenciana que participarà en el Campionat d’Espanya de Federacion Autonòmiques Sub 16 que es disputarà a Gijón els dies 7 i 8 d’octubre. Marco, que va guanyar l’or en la prova de 1.500 metres obstacles amb un temps de 4’44”54, té assegurada la seua participació ja que el guanyador de cada prova era ja seleccionat directament. Daniel, va guanyar el bronze en la prova dels 100 metres llisos amb un temps de 11”81, posició que, excepte sorpreses, li permetrà estar amb la valenciana per a formar part del relleu 4×100 metres llisos. La federació donarà a conéixer la llista definitiva dels atletes que participaran en el nacional els pròxims dies.

Marco va guanyar els 1.500 obstacles després de realitzar una excel·lent carrera des del punt de vista tàctic, superant als altres corredors i travessant la línia de meta en primera posició. Un èxit per a ell després de la gran temporada que ha realitzat, cal no oblidar que va quedar sisé classificat en el Campionat d’España Sub 16 Individual que es va disputar a La Nucia al juny.

Daniel, que va guanyar el bronze 100 llisos, va realitzar una gran carrera, en la qual va competir molt bé i en la qual va superar al quart classificat per tan sols una centèsima de segon.