L’Orba ha quedat baixat de La Nostra Copa en la primera eliminatòria de la fase final. Els taronja es van enfrontar ahir al Santa Pola, equip de la Lliga Comunitat, en un partit en el qual van acariciar la seua passada que van perdre al minut 90.

L’Orba va començar molt bé el partit i al minut 20, Paco Lleches va marcar el 1-0. Sis minuts més tard va arribar el 2-0 obra d’Iván Giménez. El Santa Pola va aconseguir reduir diferències al minut 28, amb un gol de Jerónimo. Amb 2-1 es va arribar al descans. En la segona part el Santa Pola va estrényer davant un Orba va intentar sorprendre en accions a pilota parada. Els visitants van aconseguir igualar el partit al minut 55 amb un gol d’Ángel de penal. El partit va cobrar emoció i tots dos equips van jugar un futbol directe. I quan tot feia pensar que l’eliminatòria anava a decidir-se en la tanda de penal va arribar el gol de David Navarro que li va donar el triomf al seu equip.