Orba i Pedreguer són els únics representants de la Marina Alta en la segona edició de la Copa Comunitat Mediterrània “La Nostra Copa” que organitza la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana. Els dos continuen en ella després de superar la tercera ronda i eliminar als altres dos representants comarcals que quedaven, Pego i FB Teulada Moraira. Els dos han aconseguit la seua classificació després de remuntar el seu partits.

ORBA 3, PEGO 1

L’Orba ha guanyat al Pego en un duel que ha tingut dues cares. En la primera part els rogets han sigut molt superiors i han dominat el joc i els taronja han corregut darrere de la pilota. Als quatre minuts Kevi marcava un golàs de falta i col·locava el 0-1, marcador amb el qual s’ha arribat al descans. En la segona part ha canviat la decoració. L’Orba ha pressionat bé a dalt i aqueixa pressió li ha fet molt de mal a un Pego que mai ha renunciat a traure la pilota jugada des de darrere. Pinchito marcava un golàs de fora de l’àrea en el minut 55 (1-1). Després els taronja han aprofitat dos robatoris de pilota per a marcar dos gols més per mediació de Rata (62’) i Carim (77). En el temps de descompte César porter de l’Orba ha parat un penal.

FB TEULADA 1, PEDREGUER 2

El Pedreguer ha guanyat al FB Teulada Moraira en un encontre en el qual també ha hagut de remuntar el gol de Campos . Els teuladins han començat forts, tenint ocasions clares per a marcar. En el minut 20 s’avançaven en el marcador. A poc a poc els blavets han anat creixent en el seu joc i en el minut 29, Martí transformava un penal per a posar el 1-1. En la segona part ha sigut un estira i arronsa, i el Pedreguer ha marcat el segon en transformar Kelvin altre penal. En el minut 65 els blavets es quedaven amb deu per l’expulsió del seu porter, i Elías ha hagut de jugar del porter la resta de partit. El Teulada Moraira amb superioritat numèrica ha buscat l’empat, ha tingut ocasions davant un Pedreguer que ha defensat el seu avantatge fins al final.