No va poder ser. L’Ondarense es va acomiadar de La Nostra Copa Valenta en perdre amb l’Elx B (0-6) anit en el partit de la tercera eliminatòria. Les jugadores d’Arturo Quirós, malgrat la golejada van plantar cara a un rival que milita en una categoria superior, Primera Regional. L’Elx B és el líder indiscutible del Grup 3, li trau huit punts SPA Alacant que és segon i dotze al Crevillent A que és tercer. Esta és la primera derrota que patixen esta temporada tan brillant que estan fent. En la lliga han aconseguit dotze victòria en dotze partits a les quals cal sumar les dos victòries de Copa davant El Campello A (3-0) i Mutxamel A (4-0).

L’Ondarense no tornarà a jugar fins al 24 de febrer, data en la qual es reprendrà la lliga, ja que este cap de setmana no hi haurà competició.

ONDARENSE 0, ELX B 6

L’Ondarense va perdre un partit en el qual li va faltar un poc de sort. I és que després d’encaixar el primer gol en el minut 9 va poder aconseguir l’empat en dos jugades claves. La primera un tret de María Massanet des de fora de l’àrea que després de rebutjar la portera es va anar fora fregant el pal i la segona, poc després, després d’un córner en el qual la defensa quasi fica en pròpia porta. Però la sort no va estar aliada amb l’equip d’Ondara, que va veure que del possible 1-1 es va passar al 0-2 amb un gol olímpic. El 0-3 va arribar al minut 35, resultat amb el qual es va arribar al descans. En la segona part, al minut 56, les il·licitanes van anotar el quart. L’Ondarense va seguir fidel al seu joc i el va intentar amb una incansable María Fornés que va lluitar amb la defensa visitant a la recerca de la seua oportunitat de gol. L’Elx B va anotar els dos últims gols en dos minuts (71’ i 73’). En la recta final del partit i amb un 0-6 en contra no van baixar els braços en cap moment a pesar que les forces van flaquejar per l’esforç. Per això, al final de l’encontre es van emportar l’ovació del centenar d’aficionats que van acudir al Vicente Zaragoza. Cal destacar en esta encontre la gran actuació de la portera Sharay malgrat els gols encaixats.