L’Ifach Calp va perdre la semifinal de la Copa Sènior Masculí Autonòmic davant l’Escolàpies (68-56), equip que es va proclamar campió en véncer en la final al Comenius (61-83). La fase final de la Copa es va disputar a Guadassuar el passat cap de setmana.

ESCOLAPIAS 68, IFACH CALP 56

No va poder ser, l’Ifach Calp va perdre la semifinal davant l’Escolàpies i es va quedar amb la mel en els llavis d’estar en la final i lluitar pel títol. Els calpins van protagonitzar un excel·lent inici de partit desarmant a l’Escolàpies en atac i amb una forta defensa que els va portar a guanyar el primer quart (6-20). En el segon, va canviar la decoració i l’Escolàpies va reaccionar, retornant-los el parcial del primer. Així al descans es va arribar amb un ajustat 33-34 per a l’Ifach Calp. En la segona part, l’Escolàpies va entrar millor en joc i va marxar de dotze punts a l’electrònic. L’Ifach Calp va tractar de reduir les diferències i va continuar lluitant per a tindre opcions fins al final però no va poder i va acabar perdent per 68-58.