L’Ifach Calpe guanyava al Rolser Pedreguer Roig (54-42) en el derbi comarcal de la Primera Divisió Autonòmica, en un encontre que es va decidir en l’últim quart. Amb aquesta derrota les pedregueres perden el lideratge i ara són segones. Mentre que les calpines són terceres i estan invictes després de dos partits jugats dos guanyats.

La pròxima jornada els dos equips comarcals jugaran a casa el diumenge. L’fach Calpe ho farà davant el Melia FLBA d’Alacant a les 12 hores en el Complex Esportiu de Calp. El Rolser Pedreguer ante el Jorge Juan de Novelda a las 19 horas en el Pavelló Municipal de Pedreguer.

IFACH CALPE 54, ROLSER PEDREGUER ROIG 42

Partit molt igualat entre Ifach Calpe i Rolser Pedreguer Roig, que es va decidir en els últims deu minuts. Un encontre vistòs dels dos equips, amb bons atacs, i igualat. Al final del primer quart s’arribava amb el resultat de 16-19. En el segon quart va seguir la mateixa tònica i al descans s’arribava amb un ajustat 30-32. En la segona part, les calpines van realitzar una defensa zonal que se’ls ennuegue a les pedregueres, la qual cosa li va permetre al Calp arribar al final del tercer quart un punt per dalt en el marcador. En l’últim quart, les calpines van ajustar més la defensa i a les pedregueres els va costar més anotar. La mala selecció de tirs sumada a diverses pèrdues de baló va permetre a les calpines aconseguir cistelles ràpides i alçar-se amb el triomf després d’aconseguir un parcial de 14-3.