L’equip de veteranes +50 del Club Tennis Dénia s’ha proclamat campió de Primera Divisió del Campionat de la Comunitat Valenciana per Equips. Les deniers s’alçaven amb el títol en véncer en la final al CT Gandia per 2-3 en una eliminatòria molt disputada que es va resoldre en els partits de dobles. Les campiones són: María Attard, Heike Schrader, Sandra Díaz, Yael Morera, Inma Romany, Cristina Romany, Caroline Chapman i Diana Tolsma.

La final, que es disputava el diumenge en les pistes del CT Gandia, es jugava al millor de cinc partits, tres individuals i dos dobles. Les denieres van guanyar dos punts en els individuals i un en dobles. En individuals guanyaven els seus partits María Attard a María Isabel Ferrándiz per 6/3 i 7/5; Heike Schrader a Luisa Rico per 6/3 i 6/1; i el dobles format Heike Scharder i Diana Tolsma a Inma Villaplana i Carmen Montesinos per 6/0 i 6/3. Van perdre els seus partits, Sandra Ruiz davant Mónica Ripoll per 0/6, 7/5 i 10/7 en dobles María Attard-Cristina Romany davant Patricia Muñoz-Silvia Ferrando per 6/2, 4/6 i 11-9.

Una vegada finalitzada la final s’entregaven les medalles a les campiones i finalistes.

Per part seua, l’equip aleví, que que jugava l’últim partit de la fase de grups, no va poder aconseguir la victòria davant el CT Las Vegas de València. Els deniers van perdre per un ajustat 2-3.

DOBLET DE FEDOR MILAGKIN

El jugador de l’Escola de Tennis de Competició del CT Dénia es proclamava campió benjamí dels tornejos Tecnifibre CT Las Vegas i del Torneig Ynne Tennis Alacant, que s’han disputat aquest cap de setmana. El jugador denier s’alçava amb el títol a València en véncer en la final a Gines Buitrago en dos sets (4/2 i 4/2) el dissabte. A Alacant ho va fer en véncer en la final a Fran Barberá per 4/1, 4/5 i 10/8 el diumenge.